Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Rose Spirit Medicine

Healing power within

VELKOMMEN TIL

ROSE SPIRIT MEDICINE

- En oase i hverdagen -

"Naturen gir alle mennesker anledning

til å bli lykkelige,

om de bare vet å benytte seg av den!"

Jeg startet opp min første klinikk i 2000 som fysioterapeut, men opplevde etterhvert et savn etter noe mer - et mer helhetlig tilbud å tilby mine kunder for å kunne gi kropp og sjel bedre "hjelp til selvhjelp" - gi dem som kom til meg redskaper, motivasjon, håp og ikke minst evnen til å se hvor mirakuløs kroppen er og hvor flott den jobber MED oss hvis vi bare lytter til den og lever i harmoni med den! Min søken ledet meg etterhvert gjennom utdannelser og kurser i bl.a urteterapi, ernæringsterapi, plant spirit medicine, shamanic healing, blomsterhealing, ayurvedisk medisin, blomstermedisin, lymfedrenasje, antistressterapi, aromamassasje og energi/chakrabalansering. Det som kjennetegner disse naturterapeutiske behandlingsformene, er at de ser på "sykdom" eller lidelser som noe som kommer når vi motarbeider vår egen natur; når vi ikke spiller på lag med kroppen og hjertet vårt - "sykdom" er ikke en forbannelse eller et problem som bare kunstig skal fjernes, men derimot en mulighet til å vekke oss til å endre livsførsel og forstå mer av vårt forhold til oss selv, vår egen kropp og ikke minst andre mennesker. Dette var for meg en så innlysende og naturlig tankegang at jeg ønsket å arbeide videre i denne retningen.

Siden den gang har klinikken utviklet seg fra å være en tradisjonell fysioterapi-virksomhet til å bli et alternativt - eller rettere sagt NATURLIG - helsesenter. For hva er vel mer naturlig enn naturen og vår egen kropp???


Mitt ønske er at Rose Spirit Medicine skal være et fristed i hverdagen

- et pusterom - et sted hvor du bare kan "være".

"Å være eller ikke være" ER faktisk spørsmålet.....


I dag er altfor mange så opptatt av å gjøre, prestere, mestre, rekke, konkurrere og imponere at de glemmer å være tilstedet i sitt eget liv og bare nyte øyeblikket - de har ikke tid! Mange dras med i dragsuget - "effektivitetskarusellen" - uten å kjenne etter hva de holder på med eller hvorfor de gjør det! Jeg ønsker å gi deg tid og rom til å finne tilbake til stillheten - kjernen - i deg selv. Slik at du igjen kan begynne å lytte innover istedet for hele tiden søke råd svar, bekreftelser og annekjennelse utenfra.


Stopp å lete - lytt i stedet!

"What you are looking for is inside of you....."

Sannheten - de "rette" svarene - bærer du inni deg selv - du må bare slutte å tro at alle andre vet så mye bedre en deg hva som er riktig. Det er kun DU som vet hva som er best for DEG! Men det forutsetter at du lytter til kroppen din - "din indre stemme".


Problemet for mange idag er bare at det ikke lenger er så lett å lytte til hjertet eller den pålitelige "magefølelsen" når de "lever i hodet"; hjernen jobber på høygir 24 timer i døgnet; Alt skal forstås, forklares, dokumenteres, organiseres og settes i system. Og likevel ender det for de fleste i kaos, frustrasjon og stress....!


Det hevdes at den lengste reisen vi noensinne kommer til å gjøre er "fra hodet til hjertet". "Jeg lette høyt og lavt etter det som manglet i livet mitt - så oppdaget jeg at det var meg!" - er en a-ha-opplevelse stadig flere får i våre dager! Altfor mange opplever at de har levd hele sitt liv for andre og etter andres ønsker, forventning, krav og forestillinger og føler etterhvert at de har mistet eller hvisket ut sin egen identitet på veien. De kan ikke lenger sette ord på sine egne behov, hva de ønsker seg eller drømmer om, og kan nesten ikke føle eller forstå sin egen kropp etter mange år uten å sette grenser for eller ta vare på seg selv....


Hva får hjertet ditt til å synge av glede?

HVA DRØMMER DU OM?


Når vi fødes, fødes vi som små "frø". Vi kan velge å ligge trygt og beskyttet i skallet vårt i den mørke jorda, eller vi kan velge å tilsynelatende ubeskyttet spire uten å vite hvor vi skal eller hvordan vi kommer dit. Et frø kan ikke vite at det har potensialet til å bli en blomst (eller???). Frøet har jo tross alt aldri vært en blomst før! Min oppfordring til deg er; "Våg og vokse og utvikle deg til den fantastiske blomsten du er ment å være!"

Når vi ikke lenger prøver å leve opp til vår egen eller andres forestilling om hvordan vi skal være, vil vi oppdage vår egenart. Vi lærer å bli oss selv og får våre skjulte evner til å åpne seg.. (Shakti Gawain).


God vekst!

LIVET


Så skjørt, så usikkert, så dyrebart!

Så fargerikt

som en sommerfugls vinge.

Så mystisk

som tjernets dyp.

Så mektig

som den kraftigste orkan.

Så sårbart

som fuglungen på sin første flyvetur.

Så uskyldsrent

som et barnesinn.

(Lene Rose, Copyright)


Uansett hvor du er og om det er ukedag, helg eller ferie; Ta deg alltid tid til å sanse inn de små øyeblikkene i hverdagen - stopp opp og kjenn at du lever - de små gleder i livet besitter en rikdom penger og materielle ting aldri vil kunne erstatte. 

(Dette er ikke noen form for sponset reklame. Det er bare ren og skjær dele-glede over fornøyelige teer jeg er takknemlig for finnes:-))


Etter en deilig, forfriskende tur i det frydfulle duskregnet eller en oppløftende tur under solens energigivende stråler og himmelens skyfrihet, kan du sette deg godt til rette i sofaen eller godstolen med en deilig kopp nytrukket økologisk te og kanskje lese tre av mine favorittbøker; "Den drømmende Delfinen", "Perledykkeren" og "Kunsten å gjøre ingenting-om å møte seg selv" - eller se noen av mine favorittfilmer "Dare to be Wild", "Under the Tuscan Sun" , "Eat, pray, Love", "Blue Crush 2" , "A dogs purpose" og "Tuck Everlasting" - vakre skildringer om livet og livsreisen og som får deg til å huske hvem du er og hva du drømmer om - og hvordan du igjen kan kjenne boblende barnlig glede over de små nære ting

.

Et lite utdrag fra "Perledykkeren":


"Den vakreste perlen er inni deg.Ditt liv som perledykker handler om å la din

ekte perle skinne gjennom deg, hver dag. Vær ikke redd for lyset ditt.

Din sorg er også din velsignelse. Den har formet deg og vekket deg til å tre frem

som den du er. Bare den som vet hva sår er, kan helbrede. Hvis du lar ditt hjerte være levende, så kan du skape perler ut av sår og arr!


Perledykk for hver dag


P: Perle:Let etter en "perle", eller si ordet "takk" - hver dag - det er alltid noe å være takknemlig for. De største gaver kommer ofte i uventede innpakninger....

E: Elsk:Elsk det du gjør, eller finn noe å elske i det du gjør - hver dag! Å elske - å åpne sitt hjerte - gjør deg levende- og lykkelig.

R: Roser:Gi ros, si noe vakkert til noen andre, fortell noen at du er glad i dem, eller ros deg selv for det du får til - hver dag!

L: Lek:Lek mer - eller våg å gå gjennom og ut av din frykt - alt som begrenser deg er bare en illusjon i fryktens favntak - våg å hente frem barnet i deg å være fryktløs og stol på livet - hver dag! Du er alt du velger å være!

E. Ett Skritt:Ta et skritt i dine drømmers retning, eller utdyp dine drømmer - hver dag!

For når regnbuen kysser jorden - fødes en perle!


Livet tilbyr deg tusenvis av sjanser.....

Våg å ta en!


Så en blomst fra meg til deg:

"En liden blomst"


En liden blomst

sårbar i graset stod.

Di som gikk forbi an

på veien, bare lo.

Kanskje ikkje av han

men di va på vei hjem

å såg kje hans lengsel itte ly.

Så vakker, så tander,

så strålande glad,

så blomstrande ensom

på markå.

I skinnet fra solå

speila seg tappert,

å strekte så stolt sine blad.


Adle gikk forbi an.

Han va jo så liden.

Han smilte,

men adle va i farten.

Han strakte på stilken

å kronbladå strutta

så stolte i takt med vinden.


En sommarfoggel landa

så mykt på blomsten.

Han kjende han grein så stille.

Den va så fargerige

å lette på foden

å virkte så frie og snille..

Han ville at den skolle bli...


Han kjende seg elska

den lette berøring

av myge, rytmiske vingeslag.

Di varte ikkje lenge,

men kjærlige va di

å sa uden ord;

Eg e glad du e te....


(Lene Rose, Copyright)

Så husk å smil eller gi en klem til noen - det smitter så vidunderlig!


"Nothing is impossible to a willing heart!"

- Be proud of who you are! -


Og husk at en regndag er bedre enn ingen dag.....

Hadde det alltid vært sol - hadde jorda tørket ut.

Hadde det alltid regnet - ville jorda blitt oversvømmet.

Vi trenger begge deler - bare slik får vi regnbuen.

Så nyt naturens vakre symfoni - og se hvor elegant den balanserer seg selv.

Hver dag.skjer små mirakler.

Tørr du legge merke til dem?

"Spring - An abundance of blossom"


https://www.youtube.com/v/ckhGo5A45dQ

Let your heart guide you!

The beauty of life is to experience yourself!

True wealth is the ability to let go of your possessions.

Feel good

be good

do good!

For the purpose of life is to enjoy every moment!

The steps you take are yours - Choose to walk in happiness....