Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Rose Spirit Medicine

Healing power within

Vakre Mor Jord

"Jorden er din bestemor og din mor,

og hun er hellig.

Hvert eneste skritt som blir tatt på hennes flate,

bør være som en bønn."

Sorte Elg

"Naturens sanne natur er healing"

- Lene Rose -


Jeg har alltid elsket naturen. Helt fra jeg var bitteliten har jeg søkt ut i naturen for fred, trøst og tilhørighet. For 15 år siden traff jeg en nydelig sjel; et ufattelig vakkert og generøst menneske, som dessverre hadde vært i narkotikaens tøffe klør i mange, lange år. Men sjelen hans skinte så tydelig igjennom og et mer reflektert, kjærlig og omsorgsfullt menneske er det lenge siden jeg har møtt. Så utrolig mye smerte og møtt med så ufattelig mye fordommer og allikevel så tilstede for og evne til å se og være der for andre. Han lærte meg så ubeskrivelig mye om livet, om smerte og glede og viste meg hva ekte vennskap virkelig er. Og han ga med det vakreste kompliment jeg noensinne har fått: "Du er det mest ekte menneske jeg har møtt, Lene. Å være sammen med deg er som å være i naturen." Jeg gråter ennå når jeg hører de ordene i hjertet mitt. For etterhvert som vårt vennskap ble sterkere, ble jeg mer og mer klar over hva naturen betydde for ham. "Når livet blir for vondt, Lene, går jeg ut i naturen. Der finner jeg fred. Der opphører smerten. Der er det ingen som dømmer meg. Fuglene synger og blomstrene blomstrer og trærne står der kloke og mystiske på samme tid. Jeg kan komme som jeg er. Ingen som analyserer meg eller mistenker meg for noe. Der kan jeg være sint, trist, glad og sårbar. Det er som naturen holder rundt meg. Som om den lytter til meg. Som om jeg er viktig og betyr noe. I naturen føler jeg meg verdifull. At jeg kan utgjøre en forskjell. Når jeg prater med fuglene, Lene, er jeg fri." Når noen våger å snakke fra hjerte sitt, være ærlige og sårbare, så er det som om en vakker melodi som finner veien inn til strengene i mitt eget hjerte. Jeg opplever tilhørighet. Gjennkjennelse. Kjærlighet. Medfølelse og dyp respekt.


"When you travel into the meaning

of the world,

you travel deeper into your own soul."

- Sendivogius -

Han ga meg en båndopptaker og ba meg være " litt Lois Lane"; "Ta opp på bånd det du føler, tenker, filosofere og reflekterer over, uansett hvor du er. Du har så mye på hjertet, og det er ikke alltid blyanten eller tastaturknappene på pcen går for nok og da rekker du å tenke først og går glipp av mye verdifullt fra ditt indre skattkammer. Prat inn på spilleren - rett fra hjerte og bli kjent med deg selv....." Og det gjorde jeg. I tillegg begynte jeg å gå ut i naturen, ikke for å gå tur for å trene eller for å sette meg på en stein å sole meg - det er selvsagt vidunderlig - men jeg har blitt kjempeglad i å ta med kameraet mitt og ta bilder, gjerne bruke mange timer og gå meg vill i villnisset i skogen, fjellet, parken og stranda fordi jeg fordyper meg helt i naturens små underverker.

Jeg har aldri lært å forografere og kan ingenting om innstillinger, lys/skygge, vinkel og hva det nå måtte hete på kameraspråket.Men jeg elsker naturen og jeg elsker å forevige naturen og jeg elsker å spre mor jords kjærlighet videre til andre på alle de måter jeg kan. Og det er lenge siden perfeksjonisten i meg slapp sitt parasittiske tak og lot meg få være Lene og leve i fred. Så nå fotograferer jeg av hjertets lyst hva jeg måtte komme over av skatter i naturen og legger noen av bildene ut her som illustrasjoner på hjemmesiden min, så du kan gå på tur i naturen med mine øyne og kanskje oppdage en kjærlighet til naturen du ikke har følt før. Du vil oppdage at jeg ikke har fotografert noe særlig fra sommeren. Det er de tre andre årstidene som fascinerer meg mest. På sommeren er jo "alle" ute likevel. Jeg ønsker å spre litt nysgjerrighet og magi ovenfor de andre årstidene.-) De aller fleste bildene er tatt i mitt nærmiljø. Kos deg i mor jords kjærlighetsfulle, myke favn:-) Fall in love.......

Til gode, snille GA; Takk for du er den du er og for alle de vonde og gode stundene vi har delt! Takk for alle skjønne alver du sender meg og for at du fikk meg til å huske hvem jeg var og er.Du er en ekte venn og et ekte menneske og har en stor plass i hjertet mitt!


"And you enter, completely, into the world of nature. No longer having one foot in this world and another in that. You give up being a bridge and cross over. You enter into a conversation - an interblending of soul essence - that is deep and old and basic to our species. And what you find there has been spoken of ecstatic poets in all times and places. For you begin, when you make this transition, to read every day the book of Nature and to hear the sacred as it speaks to you from all created things."

- Buhner -

"Once we have...."fallen in love outwards",

once we have experienced the fierce joy of life

that attends extending our identity into Nature,

once we realize that the nature within

and the nature without are continious,

then we too may share and manifest

the exquisite beauty and effortless grace

associated with the natural world."

- John Seed -


"Gently, gently open your eyes"


https://www.youtube.com/v/YK61mexALKg