Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Rose Spirit Medicine

Healing power within

MASSASJE

- for indre og ytre velvære,

 skjønnhet og helse -

Massasje er blitt utført i tusenvis av år og en av de eldste behandlingsformene vi kjenner til. For de gamle greske og romerske legene var massasje et av de viktigste midlene til å fjerne og lindre smerte. Hippokrates, legekunstens far, skrev i sin tid at "Legen må ha mange typer erfaring, men for all del med stryking. For stryking kan feste et ledd som er løst og løsne et ledd som er stivt." I Østen er alltid massasje blitt regnet for å være en viktig ferdighet for medisinske utøvere og healere. Massasje er en tradisjon med utprøvde teknikker som har utviklet seg globalt gjennom tusenvis av år. Oldtidens folk visste hvordan de skulle bruke hendene som redskap til å behandle lenge før skolemedisinen så dagens lys.


Massasje bidrar til å få fart på lymfefunksjoner og blodomløp, og er kanskje

mest anerkjent som en av de mest fruktbare behandlingsformene mot stress.

Massasje varmer opp kropp og muskler, løser opp knuter og spenninger og påskynder utskillelsen av avfallsstoffer. Den fremmer utskillelsen av endorfiner -"lykkehormoner"- som gjør at vi opplever velvære og føler oss lettere til sinns. Massasje gir dessuten god "jording" i kroppen - fremmer god kroppskontakt og får deg til å "lande" om det har vært travle dager eller mye tankekjør.


Massasje er svært viktig for sunn vekst og utvikling og ikke minst for å fremme god blodsirkulasjon, et godt immunforsvar og god helse.

Massasjens avbalanserende virkning åpner for sunnhet og leging, og gjør at du kan leve i harmoni med naturen og din egen kropp.


Massasjen tilpasses den enkeltes situasjon, smerte, plager og spenninger


Antistress-massasje


Aromamassasje


Graviditetsmassasje


Lymedrenasje/utrensende massasje


Energigivende massasje/sportsmassasje


Ansikts- og hodebunnsmassasje


Rygg- og nakkemassasje


Kroppsmassasje


"Ved å berøre kroppen og huden kan vi nå inn til

hverandres sjel og hjerter og dermed forandre liv....og verden..." har Rosenterapiens grunnlegger Marion Rosen så vakkert uttalt.