Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Rose Spirit Medicine

Healing power within

Rose Spirit Medicine

- Healing Power within -

Sliten? Utbrent? “Lost in space”? Stresset? Sliter du med å finne mening? Vondt i kroppen? Rastløs? Vedvarende tristhet? Håpløshet? Dårlig selvtillit eller lav selvfølelse? Manglende følelse av verdi? Føler du deg fanget i ditt eget liv?Savner du å ta bedre vare på deg selv og bli bedre kjent med din egen kropp og nære din egen sjel?Vekke kjærligheten i ditt eget hjerte til live, bli glad i deg selv og skape det livet du ønsker deg?


Vit at jeg er her! Kontakt meg for en hjertevarm samtale, et inspirerende kurs, en avslappende, jordene og balanserende massasje eller bestill en energihealing som kan hjelpe deg tilbake til deg selv og din egen magiske selvhealingsprosess. Kropp og sjel er mirakuløse, om vi lytter og tar vare på dem!


"Wounds don`t heal the way you want them to,

they heal the way they need to.

It takes time for wounds to fade into scars.

It takes time for the process of healing to take place.

Give yourself that time. Give yourself that grace.

Be gentle with your wounds. Be gentle with your heart.

You deserve to heal..."

Dele Olanubi

Rose Spirit Medicine er en helhetlig behandlingsform som ser på hele mennesket, ikke bare et symptom eller en diagnose. I helhetstmedisin defineres virkelig sunnhet som noe langt mer enn ”fravær av sykdom”. Virkelig sunnhet innbærer en tilstand av velvære og vitalitet på det fysiske, mentale og emosjonelle plan. Å være frisk er å ”være etablert i seg selv”; ha det bra med seg selv og i sin egen kropp. Være stolt av den du er! Når du har denne solide grunnmuren, vil du også utstråle trygghet, glede og entusiasme, og vite at det går an å være lykkelig selv om du gjennomgår tøffe og vonde perioder i ditt liv. Gjennom denne tryggheten vet du at du får den styrken du trenger til enhver tid og at du alltid kommer deg styrket gjennom det vonde, flere erfaringer rikere og med en dypere kontakt med din egen medfødte indre visdomskilde og ekte livsglede. Du begynner å se skjønnheten i de små ting; som duggdråper i gresset, en liten tusenfryd i veikanten, et stjernebilde på nattehimmelen, å hoppe i en sølepytt, gå barføtt i strandkanten eller høre barnelatter.

Dette er sunnhet og helse!


Paradoksalt nok er det ofte sånn at vi må bli syke (mentalt, emosjonelt eller fysisk) for å lære helt og fullt om oss selv og bli glad i oss selv, finne ut hvem vi er, hvilke verdier vi står for, hva vi ønsker å være og hvilke ressurser og kvaliteter vi faktisk besitter, men som altfor få dessverre tørr å ta i bruk. Noe i oss gå i dvale når vi undertrykker vår egen kreativitet, våre følelser, ønsker og behov, og vi blir syke som respons på at vi ikke får være oss selv.


Din egen fantastiske regnbue må vekkes til livet igjen! 

The nature of chakras - din indre regnbue

http://www.youtube.com/watch?v=4a_oKPyytcE

Rose Spirit Medicine handler egentlig om å gi slipp på alt som ikke er deg; alle forventningene, overbevisningene og fasadene og bli den du egentlig er. Ikke nødvendigvis en bedre utgave av deg selv, men en mer ekte deg. Leve i tråd med hjertet og følelsene dine og dermed forebygge sykdom og ubalanser. Hippokrates sa i sin tid at ”vår natur er våre sykdommers doktor”. Når du kjenner deg selv, og lever i harmoni med deg selv, kjenner du også dine grenser og når du går på akkord med deg selv og dine verdier. Og du tørr å stå opp for deg selv og ta vare på deg selv uten dårlig samvittighet. For hvordan kan du ha overskudd til andre når du er helt utslitt selv?


"Be who you where born to be..."

Målet med Rose Spirit Medicine er å identifisere og frigjøre eventuelle blokkeringer og gjenopprette ubalanser i energiflyten og energisystemet ditt og øke kroppens naturlige evne til å helbrede seg selv. I tillegg til å fremme energiflyten, sirkulasjonen og rense kroppen for slaggstoffer har helhetsterapi en dyptgående, beroligende og velgjørende virkning på hele deg, slik at du ”lander i kroppen din” og du lettere kan kjenne og skjønne dens signaler og verdifulle budskap og gaver til deg. Det blir enklere å sette grenser. Du blir gladere i deg selv, når du lytter til deg selv! Kroppen er en venn – ikke en fiende. Men du må ta vare på den. Du må pleie vennskapet ved å gi det gode vekstbetingelser for å bli lykkelig. For det går an.


Fremtidens medisin er kjærlighet - til deg selv og andre.


Jeg tror på naturen.

Jeg tror på kroppens

selvhelbredende krefter.

Jeg tror på menneskets

uendelige verdi.

Lene Rose


Lyset i andre enden av tunnelen - er deg!

SKJØNNHET


Det finnes mye vondt i verden,

men det finnes heldigvis også mye godt.

Tenk om det ikke hadde vært noe

godt i det vonde?

Livet rommer så mange små mirakler.

Både synlige og usynlige.

Tenk hvor fantastisk du er satt sammen!

Hvordan er det mulig å elske noen?

Hvordan er det mulig å føle en annens smerte?

Hvordan er det mulig å bry seg om og ta vare på¨?

Hvordan er det mulig å være kreativ?

Har du noensinne barnlig kjærlighetsfylt studert en tusenfryd?

Har du sett gleden i et barns ansikt over å få hoppe i en sølepytt?

En sølepytt!!!!!

Aldri glem å glede og undre deg over skjønnheten,

da vil du drukne i fortvilelsen...

Men til og med fortvilelse kan være vakkert!

Det betyr at du savner skjønnhet.

Og da er det tross alt en lengsel som bor i deg.

Og så lenge lengselen er der,

er jo skjønnheten endel av deg

og da er den faktisk ikke borte allikevel!

Du bare tror det.

Og hjertet blir fortvilet over

at hjernen er fortvilet

over å ha mistet noe som du ikke kan miste

og som den allikevel har gitt opp å finne.

Du trenger ikke finne noe du allerede har.

Men det hjelper å åpne øynene.

Innover.....


(Lene Rose. Copyright)