Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Rose Spirit Medicine

Healing power within

Happy Halloween

Det kommer sikker ikke som en stor overraskelse at jeg ikke er er jublende begeistret for den tradisjonelle, kommersielle Halloween-feiringen. Grunnen er rett og slett at jeg vil at Halloween skal være Happy. I vår verden med så mye grusomheter, vold og terror, så kjenner jeg at er det noe vi ikke trenger mer av i hverdagen, så er det nok en dag tilegnet horror. Det har vi mer enn nok av. Det er ikke noe galt i at butikkene ønsker å tjene penger, det ønsker vi vel alle som gir jernet og gjør jobben vår? Men vi som forbrukere bestemmer hvilke leverandører og varegrupper vi ønsker å legge pengene våre i. Det er nemlig mye fint det går an å kjøpe for å lage en fin Halloween, uten at det trenger koste skjorta.


Som dere som leser siden mine vet, er jeg glad i å dyrke frem det orginale. Våge å stå frem i verden som seg selv. Dette gjelder også med tanke på tradisjoner. Gjøre dem på sin måte, ta det beste fra alle verdener og gjerne lage egne tradisjoner. Jeg er også stor tilhenger av "Wherever you go, whatever you do - just add love". Det funker nemlig alltid. Beste hemmelige ingrediensen som finnes. Så det er det vi gjør hos oss på Halloween. Vi tilsetter kjærlighet. Og glede. Orange er jo en fantastisk farge. For dere som er interessert i kroppens chakra, så er orange harachakraet; "Jeg ønsker/føler". Det er senteret for livsglede, barnlighet, femininitet og følelser. Orange gjør meg glad. Gresskar gjør meg glad. Å kle meg ut gjør meg glad. Å være sammen med familie og/eller venner gjør meg glad. God mat gjør meg glad. Å feire gjør meg glad. Høsten gjør meg glad. Det er noe vanvittig magisk med disse sterke røde, Orange og gule ildfargene som trer frem i all sin prakt når høsten banker på. Noe ekstraordinært kraftfullt før alt går i dvale og i hi i naturen. Og det blir kaldere og mørkere.


Så på Halloween feirer vi høsten. Hallo-høst eller Høstlovin` som vi kaller vår feiring. Det er en koselig feiring. Koselige spøkelser, koselige grønne og rosa urtehekser som beskytter naturen, katter, edderkopper og gresskar er lov, men vi styrer unna alt det mørke, vi vil nemlig ha lys inn i stua når vi går inn i mørketiden.


Så her kommer et lite bildedryss fra vår feiring. Kanskje det kan være til inspirasjon til å lage din egen vri på feiringen?

Jeg har mye rosa hjemme, så måtte gå til innkjøp av noe orange. Hadde lysegrå hovedduk i bomull fra før og kjøpte en 2-pk med Orange panelgardiner i lin til 49kr på tilbud, som jeg brukte som løpere på bordene. Høstløv eller kongler funker supert som dekorasjon på bord eller i vase. Zinkpotter eller terrakottapotter har du gjerne fra før eller du kan kjøpe dem til 10-20kr på hagesentre. En zinkbøtte ble brukt som "fruktfat" på sofabordet. Jeg fylte også to zinkbøtter med sand, puttet et eple i hver og skar ut plass til telys. Vips hadde jeg lysdekorasjon. Eplene kan du lage syltetøy, puree, suppe eller eplekake av etter bruk. Jeg hadde ikke hjertet til å skjære ut et helt stort gresskar og kaste det etterpå. Vårt gresskar gikk derfor til suppe, mens vi kjøpte et keramikkgresskar til 79kr som vi forhåpentligvis har i mange år.

Muffins in the making........

Noe av det kjekkeste med å lage til en feiring, er å lage mat. Så koselig å ta med barna på!!!!

Økologiske speltmuffins med masse egg, malt vanilje, kefir og kokkosblomstsukker. Sønnen min er så glad i å pynte, så han fikk frie tøyler til muffinspynting.

Det ble økologisk blåbærkrem med Økovital snop på disse.

Økologiske speltsjokolademuffins.

Disse fikk økologisk mørk sjokoladeglasur og lakrisben og øyne fra Økovital snop.

Middagen ble enkelt og greit økologisk gresskarsuppe med bønner, linser, løk, søtpotet, gulrøtter og villris.

Søt "siderett" lages enkelt med skrellede økologiske mandariner pyntet med rosenkåltopper.

Ferdig dekket - klar for feiring!

Cute People in my life, my son and my sister :-)

HAPPY, HAPPY HALLOWEEN!