Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Rose Spirit Medicine

Healing power within

ERNÆRINGS-TERAPI

- for inspirasjon, livsstilsomlegging, livsglede og smakfulle matvaner -

"Nature is so smart;

It puts the medicine inside the foods!"

Jeg har min utdannelse i Ernæringsterapi fra Institutt for Optimal Næring i Danmark. Dette er en holistisk eller helhetlig tilnærming til mennesket, ikke bare det fysiologiske og biokjemiske som skjer når vi spiser, kaloritelling, forbrenning, fordøyelse etc.


Vi ser istedet på hvordan vi bruker og misbruker mat til å kontrollere følelser, mestre livet, overvinne frykt og hvordan mat kan brukes til å oppnå bedre helse fysisk, mentalt og emosjonelt; med andre ord hvordan maten vi spiser kan gi økt livsglede, livskraft og bedre helse.

Modellen tar utgangspunkt i Hippokrates: "Din mat skal være din medisin!"


Skolen krever at vi som studenter tørr å gå i vår egen prosess, jobbe oss gjennom alle gamle sår, traumer og blokkeringer fra fortid via gruppeterapi, individuell psykoterapi, visualiseringsøvelser, meditasjoner, kroppsarbeid og energiøvelser slik at vi kan kvitte oss med gamle sår og fordommer som kan stå som et slør i møte med et medmenneske å hindre oss fra å se klart og hjelpe personen i gang med sin egen helbredelsesprosess.


Hovedundervisningen foregår på intensive internattkurser der vi som studenter gjennomgår vår egen terapeutiske prosess og knytter relasjoner med de andre studentene og assisterer kokken i matlagingen for å lære å tilberede ulike typer mat ut fra ulike intoleranser, allergier, ernæringsmessige ubalanser og mangler og helsetilstander.

"Raw cacao, raspberries and lemon balm

boost the immunsystem, lift the spirit, focus the mind

and open and strenghten the heart"

Den holistiske sunnhetsmodellen som skolen tar utgangspunkt i rommer:

- det fysiske (kjemiske, biokjemiske, biologiske)


- det følelsesmessige

- det mentale/intelektuelle/holdningsmessige

- det spirituelle (ikke tilknyttet noen religion)

- det energimessige

- det sosiale


Alle disse livsområder sees på i møte med klienten, da vi mener at alle er viktige for å kunne hjelpe til å forandre et menneskes liv og helbredelse mot optimal funksjon.


Vi ønsker å møte mennesker slik at det utgjør en forskjell! I enhver sammenheng kan vi velge å være blant dem som forbanner mørket, eller være den som tenner et lys.


På denne måten kan den enkelte tørre å se inn i seg selv, for det er tross alt her de fleste årsaker og løsninger ligger...Det som forblir i mørket er mørkt og ukjent (selv de gode tingene!) og de frykter vi...Det som kommer frem i lyset blir lys eller sprekker en gang for alle...og vi gjenvinner tillit, kjærlighet og god helse...fordi gamle blokkeringer og fastlåste mønster løses opp, livsenergien flyter friere og vi gjenoppretter balanse og harmoni innenfra og ut!

"Nature itself is the best physician"

- Hippocrates -

En ernæringsterapeut kombinerer kunnskap, visdom og livserfaring. Vi tar utgangspunkt i den nyeste forskningen innenfor biokjemi, ernæringsterapi, kvantefysikk og energiforståelse, utviklingspsykologi kombinert med den erfaringsbaserte sunnhetsoppfattelse fra både øst og vest. Vi kan benytte ulike testmetoder som bl.a håranalyser, avføringsprøver, urinprøver, Elisa-tester (intoleranse-/allergitester), men i fokus står samtalen og kartleggingen av klientens livssituasjon og egen oppfatning av helse og livskvalitet.


Du kan ha glede av ernæringsterapi om du ønsker å spise smartere, for å forebygge ubalanser og symptomer, for å få råd og tips for å kose deg med mat og matlaging eller om du allerede sliter med ulike helseproblemer og symptomer, har mistet matlysten og matgleden eller har lyst å få det bedre med deg selv!

*

"A healthy lifestyle

is not just about what you eat.

It is also what you consume emotionally,

mentally & spiritually."

-Shamala Tan-