Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Rose Spirit Medicine

Healing power within

TIME-BESTILLING/

BOOKING

If you have any questions or want to order a session with me, please TEXT me at


phonenumber: (047) 472 88 373

or

mail: [email protected]


(Adresse: Åsveien 150, Sandnes, Norway)


Ønsker du å bestille time hos meg, er det enklest å ta kontakt på sms evt mail.

Dersom jeg ikke har anledning til å svare, send meg en sms om ønsket dato for behandling eller spørsmål du måtte ha, så svarer jeg så fort jeg har anledning. Viktig! Benytt sms, IKKE telefonsvar, da meldinger på telefonsvar har "forsvunnet" så jeg ikke har fått beskjed. Beklager dette!


Jeg har også mange fine mennesker i mitt liv som du kan kontakte om du ikke kommer gjennom hos meg, eller i perioder jeg ikke har kapasitet til å ta imot flere. Her er noen av dem:


Roger Aastrand:

Innehaver av Kostspesialisten. Kostholdsekspert, personlig trener og økonerd. Kan det som er verdt å vite om økologisk mat, smart kosthold og personlig trening. Er dedikert til det samme som meg i forhold til forsight - for dere som planlegger å bli gravid - hvordan detoxe kroppen i forkant av unnfangelse for å få en finest mulig graviditet, et sunt barn og naturlig fødsel. Han kommer også og rydder i kjøleskapet ditt og kaster det kroppen din ikke har godt av:-)

www.kostspesialisten.no

www.facebook.com/Kostspesialisten-120970617956218/

Einar Svindland:

Naprapat og personlig trener. Innehaver av Statera Idrettsklinikk. Fikser det meste av smerter og skader, veileder, forebygger, utarbeider personlige treningsopplegg samt er en super inspirasjon for treningsglede og kroppsbevissthet.

www.statera.no

instagram: @einarsvindland


Elisabeth Gay Broadhurst og Nina Wadel

Elisabeth er livsveileder, massør og gestaltterapeut. Jeg fikk lurt henne med som doula på min naturlige fødsel. Nina er gestaltterapeut. Sammen har de startet Gestalt Psykoterapi Stavanger med individualterapi, parterapi og gruppeterapi. 2 vakre sjeler og fine mennesker å ta kontakt med om du trenger noen å prate med, noen som lytter, noen som hjelper deg å sortere og stake ut veien videre, for å hjelpe deg gjennom sjokk og kriser eller for å løse opp i gamle traumer og blokkeringer.

www.gestaltpsykoterapistavanger.no

"If you want the rainbow, you have to put up with the rain for a while"