Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Rose Spirit Medicine

Healing power within

Babymassasje-kurs

"Et barn er en gave,

og dets verdi kan ikke måles

noe annet sted

enn i hjertet"

or spørsmål eller påmelding til kurs

kan du sende sms eller ringe meg

tlf.nr 47 28 83 73


Kurset er for mor og/eller far med barn.

Barnet kan være fra 3 uker til 1 år.


Varighet: Kurset går over 3 ganger, ca 1 - 1 1/2 time hver gang, 1 gang pr uke.


Kurspris: 1500kr inkludert massasjeolje, fyldig kurskompendium og diplom


Tema: Babymassasje, - teori og praksis, Historikk, Mineraloljer, Vegetabilske oljer, Eteriske oljer, Våtservietter, Økologiske, Naturlige barnepleieprodukter, Massasje av større barn, Kolikkproblematikk, "Vondt i mage"-massasje m.fl


Babymassasje er en kjempefin måte du kan vise kjærlighet, nærhet og omsorg for barnet ditt på. Spedbarn lærer verden å kjenne bl.a gjennom huden. Berøring er derfor like viktig for barnet som mat og søvn. Barnet opplever respekt, trygghet, det føler seg verdsatt og massasjen styrker barnets selvbilde, selvtillit og kontakt med egen kropp. Den motoriske utviklingen fremmes, immunsystem og nervesystem styrkes, blodsirkulasjon og fordøyelse bedres i tillegg til at massasjen fremmer et godt søvnmønster og virker smertelindrende og avslappende på urolige barn. I mors liv er fostervannets bevegelser som en mild form for massaje i 9 måneder. Ved hjelp av babymassasje knyttes foreldre og barn enda nærmere hverandre. Det utvikles et varmt og positivt forhold, en ubeskrivelig mulighet til å kommunisere uten ord.

En herlig start på livet!


VELKOMMEN

til sosialt, kjærlighetsfylt og lærerikt kurs:-)


NB! Husk at påmelding er bindende.


Babymassasjekonsultasjon


Dersom du ønsker å lære babymassasje, men ikke ønsker å gå på kurs, kan du istedet bestille enkeltkonsultasjon for deg og barnet ditt. Flere velger også å komme på individuell konsultasjon mens de går gravide (vi øver da på dukke:-)).

På den måten kan du starte med babymassasje

så fort du har overskudd etter at barnet er født.


For dere som har vært på kurs, men trenger en oppfriskning, oppfølging eller inspirasjon, kan også dette være en fin time å benytte.